"

Ytterdører og terrassedører av topp kvalitet!

Flere modeller

Har du bestemt deg for Røros Dører, er den viktigste beslutningen tatt. Du vil få en vakker, funksjonell dør av meget høy kvalitet, uansett hvilken modell du velger.  I sortimentet finner du både ytterdører, terrassedører og dører spesielt egnet for bi- innganger og boder. Ulike stil- og designretninger ivaretar dine ønsker enten det er snakk om dører til hytte eller hus.

Alle våre ytterdører er produsert i kvistfri vakuumimpregnert laminert furu. Du kan få dem både som 1 og 2 fløyet løsning, utadslående som standard. 

Vi tar forbehold om produktendringer.

Fargevalg

Våre terassedører kan bestilles i alle NCS-farger.
Våre ytterdører (panel/speildører) kan bestilles i farger inntil NCS S7500-N.

NCS-koder på farger er ikke oppgitt på bilder på hjemmeside/prisliste, da inntrykket av fargen på bilder ofte fraviker fargen i virkeligheten og av den grunn kan bli misoppfattet. 

 

Mørke farger på dører:

Man ser at ved bruk av mørke farger dvs fra NCS S7500-N (og oppover) at sola og varmen kan påvirke treverkets egenskaper. Dette kan gi seg utslag på flere områder som for eksempel at døren slår seg noe lettere, krymper i større grad enn vanlig og at kvae/harpiks har lettere for å komme ut. Man kan også oppleve at maling slipper overflaten over harpikslommer kvist etc. noe lettere.

Vi kan derfor ikke garantere for at døren motstår disse overnevnte tingene. Derfor bortfaller garantien på dører med ncs farge kode over S7500-N etter at døren er montert og tatt i bruk jf. ordrebekreftelse hvor vi har gjort kunde oppmerksom på dette.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er regelen, men at vi må gjøre kunde oppmerksom på denne utfordringen når det gjelder hel tre dører.
Som oftest er dette med harpiks kun visuelle ting og det skader ikke døren og dens funksjonalitet. Fjerning av harpiks kan man som oftest gjøre med litt rødsprit på en fille eller bare tørke det av om det er bare perler som kommer ut.

Felles for våre ytterdører

  • Utførelse: Ramtredør, med laminert ramtre
  • Treslag: Vakuumimpregnert furu fingerskjøt. Terskel i hardtre.
  • Tettelister: Festet i spor i karm
  • Glass: Leveres etter ønske med 2-lags gassfylt energiglass som standard på paneldører og 3-lags gassfylt energiglass som standard på speildører
  • Hengsler: Justerbare blanke hengsler (stalldør har svarte), Epoxylakkert
  • Låskasse: FG Godkjent låskasse
  • Standard terskelhøyde: er 50mm innvendig (53mm med alu-skinna på toppen)
    Dørene kan leveres med handicap-terskel som er 25mm inklusiva alu-skinna innvendig.